Založ si blog

Krypto-fašizmus je tu?

Dá sa konštatovať , že  určitý počet usporiadaných korporatívnych organizácií – korporácie, kartely, koncerny v systéme nadradenosti a podriadenosti, ktoré pri vyjednávaní so štátom  presadzujú svoje záujmy  podriadené prioritne zisku, bez ohľadu na dopad na obyvateľstvo jednotlivých štátov a tým uskutočňujú štátnu politiku skryte (krypto).

Napríklad prostredníctvom masmédií, ktoré vlastnia ovplyvňujú mienku obyvateľstva a tým tvoria tlak (diktát) na vládne politické strany, aby boli naklonené ich požiadavkám, ktoré sa prenášajú do tvorby zákonov a tie sme povinní dodržiavať.

V prípade neposlušnosti vlád, vedia vytvoriť tlak (diktát) prostredníctvom masmédií a zafinancovať vznik nových politických strán, ktoré budú prezentované, ako tie správne, alebo sa vyprovokujú rôzne sociálne skupiny obyvateľstva k demonštráciam a podobne.

Obyvateľstvo podvedome vníma tlak krypto-fašizmu (skrytému diktátu) a chce sa mu brániť, voľbou neštandartných politických strán, ako napríklad Pirátska strana v ČR a v komunálnych voľbách voľbou nezávislých kandidátov.

RegioJet nevracia Slovákom peňažné prostriedky za stornované cestovné lístky, alebo záchrana firmy na úkor cestujúcich zo Slovenska? !

07.04.2020

Môj príbeh so spoločnosťou RegioJet začal , rezerváciou cestovných lístkov Bratislava – Praha 6.5.2020 a späť Praha – Bratislava 10.5.2020, pričom som uhradil čiastku 103,60 EUR 5.3.2020. Ako na potvoru sa rozbehla pandémia u nás, aj v ČR, a na základe informácií, ktoré boli vtedy dostupné som zhodnotil, že v máji sa určite cestovať nebude. Dňa 18.3.2020 som [...]

Prečo len cca 22 percentná účasť  Slovenskej republike v eurovoľbách

05.06.2019

Všetci v EÚ, a hlavne u nás, plačú. Prečo je taká nízka účasť občanov v eurovoľbách? Preto lebo, ide o voľby, kde vás priamo nútia vybrať si stranu a zakrúžkovať dvoch preferovaných kandidátov. To je ale ten problém, lebo niektoré osobnosti, by si zaslúžili byť europoslancami , ale z pohľadu voliča kandidujú za stranu, ktorú oni voliť z princípu nebudú [...]

Červená pošta.

27.09.2018

Názov Červená pošta vznikol nie preto, že by v dnešnej dobe obsadili poštu komunisti. Ide o veľkú poštu v mestskej časti Petržalka v Bratislave, ktorá mala červenú farbu fasády ( ľudia ju tak začali volať ešte pred rokom 1989), v súčasnosti už má inú fasádu, ale pre občanov Petržalky je to stále Červená pošta. Prečo sa zaoberám Červenou poštou, [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 104100x
Priemerná čítanosť článkov: 2739x

Autor blogu

Kategórie